vakantieborrel

De zomer komt er weer aan. Het moment om samen met uw personeel de vakantie in te luiden.

Catering Silly’s laat graag zien wat we zoal voor u kunnen betekenen. Daarnaast komen wij graag met u in contact om uw specifieke wensen door te nemen en zo een voorstel op maat te kunnen doen.

Hieronder kunt een een kleine greep uit de mogelijkheden vinden die Silly’s zoal bied. Meer info? Neem vrijblijvend contact op met onze catering adviseur.

Contact

WARME & KOUDE HAPJES

Silly’s staat bekend om de lekkerste hapjes van de regio. Of u nu kiest voor de ambachtelijke koude hapjes, de luxe bittergarnituur of de hapjes bereid door onze kok op de ‘green egg’. Onze hapjes zijn een succes op iedere borrel.

Vegetarisch of allergieën? Laat het ons weten. Wij houden graag rekening met uw gasten.

MEER INFO

FRIETWAGEN / FOODTRUCK 

All-in genieten van de lekkerste friet, snacks, broodjes en sauzen? Dan is een frietwagen van Silly’s een echte aanrader!
 
Wij bieden diverse pakketten aan voor ieder gezelschap en budget. Daarnaast kunnen wij ook een pakket op maat voor u samenstellen: Al onze snacks en sauzen uit onze pop-up kunnen wij toevoegen aan ons assortiment. 
 
Gluten allergie? Geen probleem! Wij hebben op aanvraag verschillende glutenvrije snacks.
MEER INFO

BARBECUE 

Silly’s is gespecialiseerd in het verzorgen van barbecues door heel Noord Brabant. Naast het beste vlees en vis leveren wij u ook de lekkerste salades, sauzen, broden en smeersels.

Ook kunt u ervoor kiezen om een van onze deskundige koks uw vlees te laten bereiden en het salade en brood buffet te verzorgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw borrel!

MEER INFO

WARM & KOUD BUFFET

De vakantie starten met een buffet van Silly’s? Zowel voor kleine als grote groepen verzorgen wij de lekkerste en mooiste buffetten.

Wij bieden diverse standaard buffetten aan met verschillende vlees, vis en bijgerechten. Ook maken wij graag een buffet dat aansluit op uw wensen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

MEER INFO

TOTAAL FEEST

Zelf zorgeloos kunnen genieten van uw borrel? Geef alle zorgen uit handen en laat Catering Silly’s uw borrel verzorgen van A tot Z.

Naast de hapjes, dranken en diner faciliteren wij ook bijvoorbeeld meubilair, aankleding, toiletten en entertainment. Al uw wensen laten wij uitkomen.

Meer info? Neem contact met ons op!

contact

All in cateraar, niéts is ons te gek!

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.