gelegenheden

Catering Silly’s kan de catering verzorgen van alle denkbare gelegenheden. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een gezellig feestje of groot evenement, wij staan voor u klaar.

Hieronder vindt u een overzicht met enkele voorbeelden van specifieke gelegenheden waarvoor u ons kunt inzetten.

Catering op maat?

Informeer naar onze mogelijkheden!

Contact
buffet bestellen

FEESTEN

Iets te vieren? Door bijvoorbeeld uw eigen woning of bedrijf om te toveren tot feestlocatie creëert u een ongedwongen sfeer. Van hapjes tot een compleet buffet of een heerlijke barbecue: wij regelen het!

Daarnaast leveren wij compleet ingerichte tenten, van aankleding tot meubilair en zelfs de toilet voorziening kunnen we voor je faciliteren. Ook een themafeest behoort tot de mogelijkheden.

Catering Silly’s staat ook voor u klaar in de vorm van een gastvrouw/gastheer, bedienend personeel of een chef kok die á la minute heerlijke gerechten bereid.

1 aanspreekpunt voor je gehele feest!

Bekijk hapjes en buffetten

EVENEMENTEN

Wij hebben ervaring met allerlei soorten evenementen, van open dagen, tentfeesten, sportevenementen, tot dancefestivals. Catering Silly’s heeft altijd een passende passende oplossing, nauwkeurig afgestemd op uw wensen.
 
Druk bezig met het organiseren van een evenement? Wij kunnen de catering op evenementen voorzien voor 100 tot wel 10.000 gasten.
 
Tevens verzorgen wij ook de crew en artiesten catering!
 

Mail of bel vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

broodjes-lunch-bestellen

LUNCH

Ook voor een simpel broodje tot een compleet verzorgde lunch kunt u bij Catering Silly’s terecht. Van bijv. een simpel lunchpakketje voor een schoolkamp tot complete lunches en maaltijdsalades voor bedrijven en kantoren.

Denk aan een kop soep, stuk fruit, glas melk, kop koffie met gesorteerde harde broodjes. Een heerlijk broodje kroket, vers gebakken croissants, fruitsalade, een verse rauwkost salade en vers geperste sappen.

Wij verzorgen alle soorten lunch op maat!

OVERWERK BUFFET

S’avonds nog een vergadering of plotseling overwerken? Wij kunnen een warme maaltijd verzorgen.

Catering Silly’s verzorgt een klein warm buffet bij u op de zaak of in de kantine. We kunnen snel schakelen en een dergelijk buffet dus ook snel realiseren.

Denk aan gebakken aardappelen of aardappel gratin met twee of drie soorten vlees, een verse rauwkost salade en warme groente met een lekker nagerecht.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CAMILITEITEN CATERING

Voor hulpverleners en bijv. strooiers

Een calamiteit is een onvoorziene plotselinge gebeurtenis. Denk hierbij aan een hevige sneeuwval, brand of mechanisch falen.

Zo zijn er nog tal van scenario’s te bedenken. Voor de verzorging van het eten zijn wij een snelle en betrouwbare bron. Op een korte termijn aan een grote vraag kunnen voldoen is hierin onze kracht. 

Binnen een uur zijn wij met onze foodtruck onderweg.

All in cateraar, niéts is ons te gek!

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.