gelegenheden

Catering Silly’s kan de catering verzorgen van alle denkbare gelegenheden. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een gezellig feestje of groot evenement, wij staan voor u klaar.

Hieronder vindt u een overzicht met enkele voorbeelden van specifieke gelegenheden waarvoor u ons kunt inzetten.

Catering op maat?

Informeer naar onze mogelijkheden!

Contact
buffet bestellen

TOTAAL FEESTEN

Iets te vieren? Silly’s! Wij regelen uw feest van A tot Z. 

Zo leveren wij compleet ingerichte tenten, van aankleding tot meubilair en zelfs de toilet voorziening kunnen we voor je faciliteren. Wij  toveren uw woning, bedrijf of tent om tot een prachtige feest locatie met een ongedwongen sfeer.

Catering Silly’s neemt al uw zorgen uit handen. Dit doen wij voor, tijdens en na het feest. Onze ervaren en bovenal enthousiaste obers en koks staan klaar om op uw gelegenheid te mogen verzorgen.

1 aanspreekpunt voor je gehele feest!

Bekijk hapjes en buffetten

EVENEMENTEN

Wij hebben ervaring met allerlei soorten evenementen, van open dagen, tentfeesten, sportevenementen, tot dancefestivals. Catering Silly’s heeft altijd een passende passende oplossing, nauwkeurig afgestemd op uw wensen.
 
Druk bezig met het organiseren van een evenement? Wij kunnen de catering op evenementen voorzien voor 100 tot wel 10.000 gasten.
 
Tevens verzorgen wij ook de crew en artiesten catering!
 

Mail of bel vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

broodjes-lunch-bestellen

LUNCH

Ook voor een simpel broodje tot een compleet verzorgde lunch kunt u bij Catering Silly’s terecht. Van bijv. een simpel lunchpakketje voor een schoolkamp tot complete lunches en maaltijdsalades voor bedrijven en kantoren.

Denk aan een kop soep, stuk fruit, glas melk, kop koffie met gesorteerde harde broodjes. Een heerlijk broodje kroket, vers gebakken croissants, fruitsalade, een verse rauwkost salade en vers geperste sappen.

Wij verzorgen alle soorten lunch op maat!

OVERWERK BUFFET

S’avonds nog een vergadering of plotseling overwerken? Wij kunnen een warme maaltijd verzorgen.

Catering Silly’s verzorgt een klein warm buffet bij u op de zaak of in de kantine. We kunnen snel schakelen en een dergelijk buffet dus ook snel realiseren.

Denk aan gebakken aardappelen of aardappel gratin met twee of drie soorten vlees, een verse rauwkost salade en warme groente met een lekker nagerecht.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CAMILITEITEN CATERING

Voor hulpverleners en bijv. strooiers

Een calamiteit is een onvoorziene plotselinge gebeurtenis. Denk hierbij aan een hevige sneeuwval, brand of mechanisch falen.

Zo zijn er nog tal van scenario’s te bedenken. Voor de verzorging van het eten zijn wij een snelle en betrouwbare bron. Op een korte termijn aan een grote vraag kunnen voldoen is hierin onze kracht. 

Binnen een uur zijn wij met onze foodtruck onderweg.

All in cateraar, niéts is ons te gek!

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.