Mogelijkheden / assortiment

BUFFETTEN

Uw gasten verwennen met lekker gerechten en zelf geen stress? Een buffet is zeer geschikt voor grotere groepen. Zo is er voor elk wat wils en u heeft er zelf geen omkijken naar. Onze buffetten worden op locatie geleverd en alles wordt mooi gepresenteerd.

Wij hebben al een aantal standaard buffetten voor je samengesteld. Uiteraard kunt u de pakketten altijd uitbreiden of personaliseren. Wij bieden diverse soorten buffetten aan, van een traditioneel saladebuffet tot een uitgebreid tappasbuffet. In overleg kunnen we ook een buffet verzorgen dat aansluit bij uw wensen.

Zo leveren we bijvoorbeeld ook thema buffetten: Amerikaans, Mexicaan of Indisch.

Bekijk onze buffet pakketten
catering sillys

LUXE KOUDE HAPJES SCHALEN

Iets te vieren? Catering Silly’s levert een breed assortiment borrelgarnituren, koude hapjes en amuses.

Erg populair zijn onze luxe hapjes schalen. Een grote bourgondisch opgemaakte schalen voorzien van de lekkerste borrelhapjes. Wij leveren voor iedere gewenste gelegenheid en voor iedere budget. Stuk voor stuk een pure smaakbeleving.

Meer informatie hapjes

BARBECUEN

Een gezellig, bourgoundische barbecue laat je verzorgen door Catering Silly’s.
Geen gesjouw van en naar de supermarkt. Maar luxe alles uitgebreid bij je thuisbezorgd.

Wij hebben speciale bbq buffetten samengesteld. Uiteraard kunt u de pakketten altijd uitbreiden of personaliseren.  Bbq buffetten zijn standaard incl. borden, bestek en servetten.

Bekijk onze bbq buffetten
catering sillys

HOTPOTS

Erg populair om een feestje mee af te sluiten zijn onze gevulde hotpots, deze warmte bakken blijven enkele uren warm. Zo gaan uw gasten na afloop van het feest met een goed gevulde buik naar huis. 

Meer informatie hotpots

POKÉ BOWLS

Een poké bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staan. Een poké bowl is een super gezond en trendy hapje. Super geschikt voor een (zakelijke) lunch.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact
pokebowl-catering-locatie

Meer informatie of een voorstel op maat?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.